WEDSTRIJD ZVC Axtron Wellen - ZVK Wezel  3 - 6  (1-2)

DATUM 08-04-2005  20:00

DOELPUNTEN 0-1 Duquet, 1-1 Timmersmans, 1-2 Vanderperre, 1-3 Duquet, 1-4 Vervecken, 1-5 Vervecken, 2-5 Bijloos, 3-5 Bijloos, 3-6 Duquet

VERSLAG In een gelijkopgaande wedstrijd was het Wezel dat in 4de minuut meteen de score opende via Duquet, 0-1. Halverwege de eerste helft kon Wellen op gelijke hoogte komen, 1-1. In de 14de minuut maakte Vanderperre 1-2 van. Zo bleef het tot de rust al miste Wellen nog twee mooie kansen.

Het begin van de tweede helft was voor de thuisploeg maar het was wel Wezel dat kon uitlopen tot 1-3, het was Duquet die scoorde. Wezel maakte direct daarna 1-4 via Vervecken. Even later maakte diezelfde Vervecken er 1-5 van. Dan was het weer aan Wellen om te scoren, 2-5. Het werd zelfs 3-5. Wezel trachtte de wedstrijd rustig uit te spelen, maar de thuisploeg bleef zich bitsis weren en 3 minuten voor tijd gingen ze met Vliegende keeper spelen. Dit leverde een 10 meter op maar Maes stopte hem. Vervolgens kon Wezel weer uitlopen via een 10 meter van Duquet, 3-6 werd het. Meteen was de eindstand bekend.

Met deze overwinning blijft Wezel de voeling met de top behouden.

Kern ZVK Wezel: Maes, De Vocht, Duquet, Vanderperre, Vervecken, Kodalci, Swerts, Nevelsteen, Lemmens

Kern Axtron Wellen: Hermans, Teuchy, Vanmarsenille, Oky, Bijloos, Voutmans, Giovanelli, Timmersmans, Thijs

Scheidsrechter: Paenen